Guldhov Arabian Stud.

AVEL

Guldhov Arabian Stud.
Är beläget nära Örestens flygfält och ägs och drivs av Mia Guldhov, som flyttade verksamheten till Marks kommun 2011.

Vi är otroligt stolta att få möjlighet att föda upp en av världens vackraste hästar, nämligen fullblods araben. Hästarna är huvudsakligen utställnings hästar och våra kunder finns runt hela världen. Grundfilosofin är att alla hästar på gården ska födas upp med tanke på högsta kvalitet när det gäller avelsmaterial, utfodring, träning, veterinär-och hovvård. När man köper sin drömhäst från Guldhov Arabian Stud. så medföljer alltid en individuell journal där allt som hästen varit med om står listat såsom verknings- och tandjournal, sjukjournal, avmaskningsprogram, träningsdagbok och resultatrapporter utöver det vanliga hästpasset.

Det innebär att du kan läsa dig till allt från att se en bild på ett sår till att den vinner sin första utställning i utlandet. Vi är mycket noga med att dokumentera allt är för att kunden ska kunna lita på vad den köper och framför allt att skapa så bra förutsättningar för hästen som möjligt. Priset på hästarna löper från 100.000kr och uppåt beroende på stam och prestation. Företagetsvärdegrund är att hästarna ska leva så fritt som möjligt, det innebär att hästarna och då menar vi alla hästar både dräktiga sto, föl, tävlingshästar och hingstar går ute 24/7 i flock. Vi upplever att hästarna mår både fysiskt och psykiskt bättre av att vistas ute och i flock.

Det som skiljer Guldhov Arabian stud från andra hästverksamheter är att vi har ett internt kvalitetssystem som mäter och följer hästarnas status hela vägen till försäljning. Dessutom är hästarna integrerade med vårt konsultföretag där de arbetar och deltar i föreläsningar, hovutbildningar, ledarskapsprogram och företagscoaching.

Välkommen att besöka oss!

Mia Guldhov


 

KONTAKTFORMULÄR

Namn:

Adress:

Postnr:

Postort:

Mobilnr:

E-mail:

Meddelande:

Upp