Guldhov Arabian Stud.

REFERENSER

"Jag finner inga ord, jag kan inte beskriva det jag har fått uppleva.. Att få se dessa kraftfulla, vackra djur vilda och fria, känslan att möta en Brumbie, att få lära känna min underbara vildhäst, "spirit" som jag tillslut kommit fram till att hon heter, det är var en obeskrivlig känsla! Inte nog med det, att få se och upptäcka den fantastiska miljön, se ställen ingen annan får se, gå i orörd mark, helt fantastiskt! Och självklart, våran absolutely splendid guide, Brian! Han berättade och visade allt, det var långt över förväntan. Det är paradiset här på jorden, jag hade det så bra och kul man bara kan! Det värsta med allt var att jag var tvungen att tillslut åka hem, tårarna rann när jag lämnade min brumbie, Kings Creek och Australien...<3 "

Från en lycklig
Nicole

"Jag tycker att kursen är otroligt bra. Mia är väldigt pedagogisk i sitt sätt att lära ut och jag fick en riktig kick av att gå kursen och man vill bara lära sig ännu mera. Man får verkligen förståelse i hur komplex hoven är.
Efter det att jag gick kursen har jag fått höra att jag gjort ett jättebra jobb av alla hovslagare och hovvårdare som sett mitt arbete.
Mia hittade saker i min verkning som jag kunde förbättra och hon har gett mig de magiska "hovögonen".
Jag har fått en ny syn på hovar, som är mer 4-dimensionell än vad jag haft förut, samtidigt som jag förstår att balansen i hovarna betyder jättemycket för hela hästen och vice versa.

Jag rekommenderar verkligen kursen till alla som vill lära sig mer om hovar."

Med vänlig hälsning!
Heléne Svennersjö, Equileja

Upp